top of page

KUNSTREGISTRANT 2019

Da Faxe Kommune i 2007 blev dannet ved sammenlægning af de tre kommuner Fakse, Haslev og Rønnede, arvede den nye kommune også en række kunstværker, som man i dag kan finde rundt i landskabet og i offentlige bygninger.
Hvor der er offentlig adgang, kan man mange steder i Faxe Kommune også nyde kunst på privat grund og i private bygninger.

I 2016/2017 besluttede det daværende Erhvervs- og Kulturudvalg i Faxe Kommune at registrere disse kunstværker, og arbejdet med at kortlægge området blev overdraget til billedkunstner og kunstnerisk konsulent Tine Meyer og Lis Ella Fruervang (fotos). Denne publikation er baseret på dette arbejde.
Samlet set er der i øjeblikket registreret de værker i det offentlige rum i Faxe Kommune, som fremgår af denne publikation.

Registranten er ikke udtømmende - det vil sige, at der kan stå kunstværker rundt om i kommunen, som vi ikke har kendskab til. Vi hører derfor gerne fra borgere og andre interesserede om eventuelle værker, som ikke er registreret, og som opfylder kravene i forhold til kunst i det offentlige rum.
Download kunstregistranten her
 
 

 

bottom of page